Bezorg je producten zonder dat ze tegen de vooruit aan vliegen. 

Herken je dat? Je hebt iets gebakken of iets lekkers gemaakt? En wilt dit met de auto brengen omdat je bang bent dat je lekkers met de fiets zeker om gaat vallen? Je nadert een kruispunt en denk van veraf te zien dat er niet is dus wilt doorrijden en maakt wat tempo. Toch komt er verkeer van rechts en moet je keihard op de rem trappen. Je kunt het misschien nog net zien, maar niet meer tegenhouden. Je lekkers wordt gelanceerd vanuit de bijrijders stoel dwars tegen de vooruit. Nu is heel je binnenruit en deel van de auto besmeurd met jouw lekkers. Wil je weten hoe je dit voor de volgende keer kunt voorkomen? En hoe je het beste je producten kunt verpakken? Lees dan verder. 

Deze doos op deze doos 

Wanneer je bestellingen wilt gaan leveren, wil je er graag meerdere in één keer doen. Het is dus handig dat je je producten goed verpakt zodat ze gemakkelijk op elkaar te stapelen zijn en je ze kunt vervoeren. Cupcake doosjes zijn je reddende engels. Cupcake doosje zijn namelijk heel erg makkelijk op elkaar te stapelen. Ook kun je meerdere producten kwijt in cupcake doosjes. Zo kun je bijvoorbeeld een chocolade taart alleen in cupcake doosjes stoppen, maar 20 cupcakes in 2 cupcake doosjes. Deze doosjes kun je alles in kwijt. Zo is het ook handig dat in deze cupcake doosjes vaak al vormen zitten zodat je je cupcakes er makkelijk in kunt zetten. Zo schuiven of vliegen de cupcakes niet alle kanten op in je cupcake doosjes

Nog veel meer lekkers 

Heb je nog veel meer producten? Als bijvoorbeeld macarons, zuurtjes, lolly’s of andere lekkernijen. Dan is het ook belangrijk dat deze goed verpakt en geleverd kunnen worden. Blokbodemzakjes zijn hier ideaal voor. Blokbodemzakjes hebben zoals het woord al zegt een blok bodem. Dit betekent dat wanneet je je blokbodemzakjes vult, je blokbodemzakjes niet zomaar om kunnen vallen. Daarnaast zijn blokbodemzakjes ook handig voor het verpakken van je lekkernijen. Zo kun je namelijk boven de verwachting van een klant zitten. En eventueel komen hierdoor ook klanten liever naar jou zaak. Omdat jou zuurtjes in blokbodemzakjes verpakt zitten en bij de concurrent ze in een snoepzak worden gestopt samen met al het andere snoep wat je gekocht hebt. Blokbodemzakjes zorgen er ook voor dat je eenvoudig je bestellingen kan leveren. Je kunt namelijk meerdere blokbodemzakjes naast elkaar in een krat kwijt en zonder dat er zuurtjes in het rond vliegen kun jij ze bezorgen bij je klanten.

Daarnaast kun je op de blokbodemzakjes etiketten van je zaak plakken met bijvoorbeeld jouw logo of jouw naam erbij. Zo maak je ook nog een reclame met de blokbodemzakjes! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *