Een complete makeover van je wanden met Beton Cire

De betonlook wordt steeds populairder en dat is zo gek nog niet. Een betonlook zorgt voor een hele strakke, frisse en robuuste look. Met Beton Cire krijgt je huis dus een hele andere uitstraling, zonder dat je je hele huis hoeft te veranderen. Voordat je naar de winkel rent om Beton Cire te halen, is het handig om eerst deze blog te lezen. We zullen je namelijk meer vertellen over wat Beton Cire precies is, wat de voordelen zijn en hoe je Beton Cire aan kan brengen.

De voordelen van Beton Cire

Wat is Beton Cire eigenlijk precies en wat zijn de voordelen hiervan? Beton Cire is een krasvaste toplaag. Het is supersterk en niet gevoelig voor druk- en temperatuurverschillen. Dit is ideaal voor als je beton Cire gebruikt voor je vloer. Ook is Beton Cire watervast. Je  kan het dus gebruiken voor je wanden in je badkamer, maar ook voor in je keuken. Zo kan je zonder zorgen lekker douchen of een lekkere maaltijd koken. Het is ook handig voor als je het schoon wil maken. Een ander voordeel van Beton Cire is dat het zeer onderhoudsarm is. Hierdoor gaat het jarenlang mee en is het dus een duurzame keuze. 

Een persoonlijke touch

Veel mensen zullen bij het horen van Beton Cire misschien wel denken aan een lelijke grijze massa. Dit is echter helemaal niet het geval. Afhankelijk van het beton product kan je kiezen uit meer dan 3000 kleuren! Er zal dus altijd wel een kleur bij zitten die perfect bij jou en je huis past. Ook kan je een unieke tekening in je beton creëren. Je kan namelijk met natuurlijke bewegingen een mooi patroon creëren.

Het aanbrengen van Beton Cire

Als je een beetje handig bent en de juiste gereedschappen hebt, kan je zelf je Beton Cire over tegels aanbrengen. Het grootste voordeel van Beton Cire is dat je de tegels niet hoeft te verwijderen. Het aanbrengen van Beton Cire vergt echter wel wat voorbereiding. Als eerste is het belangrijk dat je de tegels goed schoonmaakt, zodat ze helemaal stofvrij zijn. Daarna moet je de tegels egaliseren. Dit doe je door een laag oppervlakte product aan te brengen van zeker 3-4 mm dikte. Vervolgens kan je de ondergrond behandelen met primer. Dit stopt het zuigende effect van je ondergrond, zodat je veilig de Beton Cire aan kan brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *