Ingepakt voor de vakantie

De lente is hier! We merken het al een beetje aan het weer, het wordt steeds warmer en daarnaast komt de natuur ook weer tot leven. Tijd dus om daarvan te genieten tijdens een welverdiende vakantie. In deze blog vertel ik je wat je in kan pakken als je in eigen land vakantie gaat vieren. Wat mag je niet vergeten deze lente? Lees je mee?

Alle kleding voor de lente

Allereerst de kleding. Grote kans dat je naar de zolder moet om je winterkleding om te ruilen met iets wat geschikter is voor het zachte weer. Maar misschien ben je wel toe aan hele nieuwe items, of mis je must-have kledingstukken in je kast en is het seizoen nu daar om ze aan te schaffen. Ga in de lente voor lichte kleurtjes en stoffen. Kies voor een mooi overhemd op een chino met een vlotte gymp eronder. Niet alleen past die outfit goed overdag, maar ook ’s avonds. Pak je tas zo in dat je niet te veel mee neemt en toch voor iedere gelegenheid een outfit bij je hebt. De lentecollectie is bij de meeste winkels nu al te verkrijgen!

Entertainment in de tas

Op vakantie wil je natuurlijk ontspannen. Iedereen doet dat op een andere manier. Maar soms vergt dat wel wat voorbereiding. Als jij graag de natuur in gaat, is het wel zo handig als je je eigen wandelschoenen meeneemt. Maar daarnaast is dit ook de tijd om stiller te worden, en je misschien wat meer af te sluiten voor de enorme stroom aan prikkels die we constant naar ons toe geworpen krijgen. Neem daarom ook een boek mee of spelletjes om met je vakantiegezelschap te spelen.

Goed schoeisel

Ik noemde zojuist de wandelschoenen en de gympen al. Bij een bepaalde activiteit of outfit mag de juiste kledij natuurlijk niet ontbreken. In de zomer is een zachte instapper schoen ook heel gepast. En als je voor de sneakers gaat, zorg dan voor wit of een andere lichte kleur. Die passen mooi bij zandkleurige tinten en dat heeft iets klassieks dat goed past bij de lente.

Als laatste maar niet als minste

En vergeet voor je op vakantie gaat ook zeker niet de belangrijke extra’s mee te nemen. Zoals bijvoorbeeld identiteitsbewijzen en dergelijken. Onthoud ook de maatregelen in de gaten rondom de coronacrisis. Als je goed voorbereidt op pad gaat, kan je des te meer van je vakantie genieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *