Maak gebruik van verzendzakken!

Als je niet-breekbare producten wilt verzenden, zijn verzendzakken de oplossing. Maak jij al gebruik van verzendzakken? Deze zijn beschikbaar in verschillende maten. Ze worden ook wel mailing bags genoemd. Het leuke aan verzendzakken is dat je ze kunt bedrukken met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf. Zo zien mensen dat de post van jouw bedrijf afkomt als deze bij hen aankomt.

Goed verpakte verzendzakken

Ook kun je de mailing bags niet meer openen nadat je deze hebt dicht gemaakt, zonder hier schade aan te maken. Ze zitten heel goed dicht en je kunt je producten op een veilige manier verzenden in deze verzendzakken. Ze zijn wel alleen geschikt voor niet-breekbare producten. Als je wel-breekbare producten wilt opsturen gebruik je andere verzendzakken. Deze zijn namelijk voor zachte producten. Je weet in ieder geval zeker dat je pakketje onderweg niet scheurt vanwege de kwaliteit van de zakken. Je weet nooit wat er met je pakketje gebeurt onderweg. Daarom is het fijn als je zeker weet dat het pakketje veilig aankomt.

Verzendzakken

Altijd je pakketjes goed verpakt opsturen met verzendzakken. Je kunt de zakken bedrukt versturen maar ook gewoon transparant. Met een bedrukking erop zijn de zakken persoonlijk en met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf wordt de zak wel wat professioneler. Ook is dit goed voor de naamsbekendheid van je bedrijf. Het fijne van de mailing bags is dat je zeker weet dat de zakken goed dicht zitten. Ze sluiten namelijk 100% af. Je hoeft zelf niet nog moeilijk te doen met plakband of tape. Ook zijn de zakken verkrijgbaar in verschillende maten. Hierdoor is er wel voor elk product een beschikbare verzendzak.

Niet breekbare producten

Houd er rekening mee dat verzendzakken alleen voor niet-breekbare producten zijn. Wil je graag breekbare producten opsturen, dan moet je andere verzenddozen bekijken. Die opties zijn er ook. De verzendzakken zijn van plastic en dus speciaal gemaakt voor bijvoorbeeld kussens of kledingstukken. Het gaat dus vooral om zachte producten die je moet opsturen. Als je bijvoorbeeld regelmatig kleding verkoopt via Marktplaats of via Vinted, dan zijn de verzendzakken perfect. Je weet zeker dat de kleding heel en veilig aan komt op de bestemming van de ontvanger dus je hoeft je daar geen zorgen over te maken. Naast de verzendzakken kun je hier ook accessoires voor bestellen. . Zo kun je bijvoorbeeld een zelfklevend klikband kopen. Dit kun je ook gebruiken als je liever ander materiaal gebruikt om je pakketjes mee op te sturen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *